Monday, 15 October 2012

Kreatif - Potrait Manusia Menggunakan Jari (10 Gambar)

Dito Von Teese, berumur 33 tahun ialah seorang artis dari Itali. Pada suatu hari, beliau mengambil cuti dan mula menangkap gambar jarinya. Menggunakan perisian Photoshop, Dito berjaya menghasilkan satu hasil seni yang sungguh menakjubkan dengan mengambil ilham daripada celebriti dan karakter terkenal. Korang semua boleh teka tak siapa celebriti dan karakter yang korang kenal???












Sumber FunnyDailyDose

22 comments:

  1. Mumu al-ibtisam: Alex from Clockwork Orange...nk info, cube tye En. Google.

    ReplyDelete
  2. cantik tapi geli tgk garisan2 tu

    ReplyDelete
  3. yang mamat A team tu nmpak stylo..hehehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. bhahaha nmpak comel lak ak tgk lelama. steve jobs tu perghh nmpak segak :)

    ReplyDelete
  5. Ada jugak yang aku tak dapat nak teka.. Hehe.. Shrek tu jugak yang senang.

    ReplyDelete
  6. huiyooo!!!! kreatif gler ni...
    pasni nk try buat camni jugak.. xD

    ReplyDelete
  7. pandai tul lukis kat jari...nampak hidup... thanks sebab sudi kunjungi blog saya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau nak minta like dari kamu di facebook boleh... URL nya http://goo.gl/a5rDK
      Ini bukan iklan tapi giveaway. Hope dapat bantu like... atau pun tgk kat blog saya http://karismaizzah.blogspot.com/

      Delete
  8. kreatifnya..msti sush nk lukis kt jari..hihi

    ReplyDelete
  9. memang style. jari pon boleh jadi mcm2

    ReplyDelete
  10. cool ! :) btw, kite da follow awk ^^

    ReplyDelete
  11. lawa ler plak jari di buat ginie..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...