Sunday, 14 October 2012

Menarik - Pertunjukan Layang-Layang Di Festival Angin Australia (17 Gambar)

Semasa Festival Angin ke-34 di Pantai Bondi, Australia, seramai 50,000 pengunjung dan beratus layang-layang dari seluruh dunia telah mengambil bahagian. Acara ini berlangsung pada 9 September lepas di pantai paling popular di Sydney. Antara layang-layang menarik yang membuat kemunculan di sini ialah layang-layang ikan paus dan harimau.



















Sumber TheChive

18 comments:

  1. pertunjukkan layang2 ni pun pernah buat kt taman layang2 pasir gudang johor. zila sempat pergi kesana ngn kawan2.. mcm2 bentuk dan rupa layang2 tu..

    ReplyDelete
  2. bestnyaa tengok ikan paus terbang haha
    saya ambil satu pic untuk promote entri awk :D
    jangn marah :P
    http://ehfarahin.blogspot.com/2012/10/promote-10-entri-1.html

    ReplyDelete
  3. Wah, saya suka yg pari tu. Santek kaler...

    ReplyDelete
  4. wow! kool habes! teringin nak men nih..

    ReplyDelete
  5. Bestnyer dapat terbang tinggi hingga ke awan..
    #tibe berangan.. haha
    follow sini dh...

    ReplyDelete
  6. event ni lebeh kurang macam international kite festival kat BINTULU..=)

    ReplyDelete
  7. MashaAllah, cantiknya. Look like real.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...